Openbare bibliotheek Sint-Amands

Met een gastlidmaatschap leen je voortaan overal in Klein-Brabant

Je bent lid in de bibliotheek van Bornem, Puurs of Sint-Amands. Is het materiaal dat je zoekt niet aanwezig in de bib waar jij lid bent? Dan brengt een gastlidmaatschap de oplossing!

Dankzij onze onderlinge samenwerking leen je het uit bij een van de andere bibliotheken in Klein-Brabant.

Hoe werkt het ?

Via het interbibliothecair leenverkeer of IBL kan je materialen uit een andere Vlaamse bibliotheek aanvragen. Met een kleine bijdrage wordt het door jou angevraagde werk per post verstuurd en kan je het ophalen en terugbengen in jouw eigen bib. Heb je het werk sneller nodig? Is het binnen de regio Klein-Brabant aanwezig? Dan kan je er voor kiezen om het zelf op te halen. Je kan kosteloos 10 materialen per jaar lenen in een andere Klein-Brabantse bibliotheek dan diegene waar je zelf lid bent.

Een extra dienstverlening, speciaal voor jou. Met de groeten van de bibliotheken van Bornem, Puurs en Sint-Amands.

voordat ze op de site verschijnen.