Openbare bibliotheek Sint-Amands

Lees de krant van vandaag samen met een computercoach

Hoor je graag eens een andere stem dan die van je eigen krant? Of ben je zo nu en dan op zoek naar wat oudere krantenartikels? Dan had je wellicht al gemerkt dat je ‘Mijn Bibliotheek’-account jou van thuis uit toegang geeft tot een krantenarchief van niet minder dan 9 Vlaamse kranten en 4 tijdschriften.

Maar er is meer. 
Binnen de muren van de bibliotheek kan je ook zonder ‘Mijn Bibliotheek’-account in de krantenkiosk terecht. Daar vind je de laatste 7 publicaties van diezelfde kranten en tijdschriften. Je kan ze er volledig doorbladeren. Je kan er ook krantenknipsels selecteren en afdrukken, of onmiddellijk met anderen delen of later lezen.
 
In maart staan we elke maandag voor je klaar om je wegwijs te maken in de krantenkiosk van Gopress. We leren je er hoe je vlug een artikel terug kunt vinden, hoe te navigeren doorheen de bijlagen, krantenknipsels te selecteren en uit te knippen om ze af te drukken, met anderen te delen of later te lezen. 
 
Wanneer?
Maandag 6/3, 13/3,  20/3 en  27/3/2017.
Tussen 18u en 20u.
Spring even binnen!
 

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Lees de krant van vandaag samen met een computercoach

In maart staan we elke maandag voor je klaar om je wegwijs te maken in de krantenkiosk van GoPress. We leren je er hoe je vlug een artikel terug kunt vinden, hoe te navigeren doorheen de bijlagen, krantenknipsels te selecteren en uit te knippen om ze af te drukken, met anderen te delen of later te lezen. Lees verder
Meer nieuws